Altınekin Şehit Adem Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : Müdür Tel 0533 372 7042
WEB https://altinekinmtal.meb.k12.tr
Adres : ÖLMEZ MAH. VATAN CAD. NO 51 ALTINEKİN / KONYA
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ... Öğrencilerimiz: Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Bilgiyi kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen, Planlı çalışan, takımda görev yapmayı alışkanlık haline getirebilen, bireyler olarak yetişsin.
MİSYON : Bütün öğrencileri Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda yetiştirirken onların birey farklılıklarına özen gösterilerek yetişmeleri, eğitim-öğretim etkinliklerinde merkez olarak ele alınmaları, ilgileri, istekleri, becerileri doğrultusunda yetişmeleri, kendine güvenen kendini tanıyan ve geliştirebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün( Normal )
Karma( Kız-Erkek )
Almanca
Isınma : Kömür-Kalorifer
Servis : Konya´dan sabah 7 de memur servisi kalkmakta olup, İlçemizden sabah 7 de başlayan Konya seferleri iki saatte bir akşam beşe kadar mevcuttur.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım belediye otobüsü,Otobüs Şirketleri, memur ve öğretmen servisleri ile sağlanmaktadır. Öğrenciler için ise okul servisleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ölmez Mah. Vatan Cad. No: 12 Altınekin/KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Konya´ya 60 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıf Anadolu Meslek Programı = 78
9. Sınıf Anadolu Lisesi Programı = 112
Sportif Etkinlikler : İl ve ilçede yapılan Futbol, voleybol, Masa Tenisi, Bilek Güreşi, Gülle Atma gibi müsabakalarına öğrencilerimiz okulumuzu temsil etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Mesleki Eğitim Sergisi
Proje Çalışmaları : Kitap Arkadaşım Olur musun?
Seninle Öğrenmek İstiyorum
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : İspanya'da Güneşten İstihdama Uygulamalı Staj Yolculuğu (Erasmus)